One page website

ACTIE: BESTEL NU EEN ONE PAGE WEBSITE EN KRIJG 12 WORDPRESS STRIPS CADEAU!

One page website, een professionele en eigentijdse website

De one page website is ideaal als kleinere website of als een uitgebreid visitekaartje voor uw bedrijf. De website bestaat uit een moderne, lange scroll pagina die onder is te verdelen in kleinere secties. De website is goed leesbaar op PC, tablet en mobiele telefoon. Bij deze one page website is het mogelijk om binnen het home gedeelte een beeldvullende foto slider te plaatsen.

Waarom wordt OnePage gebouwd vanuit een mobiel perspectief?

Vandaag de dag worden steeds meer websites bezocht via mobiele apparaten. Denk hierbij aan smartphones en tablets. Wanneer een website niet responsive is kan dit voor problemen zorgen in de weergaven van de pagina. Door je one page op te bouwen vanuit een mobiele gedachte weet je zeker dat ook een mobiel bezoek aan de pagina optimaal wordt ervaren. Zo past de pagina zich niet alleen naar het gewenste device qua weergave, maar zijn linkjes klikbaar en is de pagina zodanig opgebouwd dat ook met een minder goede internet verbinding alle content zo snel mogelijk wordt geladen.

One page website

Het proces

Binnen 7 werkdagen online!

Content

Je levert de gewenste content (Teksten, foto’s en afbeeldingen) aan per email.

Bouwen

Onze marketeers, designers en developers gaan aan de slag om je one page website te bouwen.

Preview

Wanneer je one page website af is ontvang je een preview. Op basis hiervan kunnen eventuele aanpassingen worden besproken.

Online

Wanneer je helemaal tevreden bent over je one page website, dan zetten wij hem online!