Webdesign

Waarom heb je een website nodig?

Effectieve web design is bijna niet meer te missen in het bedrijfs leven. Winkeliers hebben altijd geïnvesteerd in het creëren van aantrekkelijke etalages om de aandacht van de klant te trekken, want als een voorbijganger stopt om te kijken is de kans dat de klant de winkel in gaat en een aankoop doet veel groter.

In dezelfde geest moeten bedrijven een website hebben met goed geschreven web content en die visueel aantrekkelijk is. De bezoekers van de website moeten in staat zijn om snel te kunnen zien wat het bedrijf aanbiedt, waar het bedrijf voor staat en de middelen hebben om gemakkelijk een aankoop te kunnen verrichten of om contact op te kunnen nemen.

Wanneer potentiële klanten op je website komen moeten ze worden aangemoedigd om hun bezoek op jouw website te verlengen. Interessante informatie en afbeeldingen moet het aanbieden van je diensten of producten effectief bevorderen. Succes wordt gemeten met het aantal bezoekers die producten kopen van je website of die contact opnemen.

Onze diensten variëren van de meest elementaire brochure websites geoptimaliseerd voor lead generatie tot een alomvattende nieuwe web design en marketing project.

Mobiele websites

Bij ons kun je professioneel en snel een mobiele website laten maken. Wij bouwen websites op maat die er goed uitzien op een pc, mobiele telefoon of tablet. Veel websites zijn nog niet geschikt voor mobiele apparaten en zijn voor gebruikers lastig te bekijken. En dat terwijl bijna 60% van al het internetverkeer afkomstig is van een telefoon of tablet!

Hoe werkt het?

Wil je een website die geschikt is voor mobiele apparaten? Wij bouwen ze in responsive templates. Dit zijn sjablonen die herkennen met welk apparaat je de website bekijkt en daar de indeling op aanpassen. We kunnen je adviseren bij de keuze van het sjabloon. Ze zijn volledig naar jouw wens en huisstijl aan te passen.

Responsive