Webshop

24/7 open en een veel groter bereik?

Bij een webwinkel komt meer kijken dan dat de meeste ondernemers denken. Denk aan voorraad beheer. Wat doe je als een product is uitverkocht? Reken je verzendkosten? Elk product heeft foto’s en een omschrijving nodig. Wij denken graag met je mee! Mocht er een andere oplossing zijn die aan jouw behoeftes voldoet? Dan leggen wij dit graag aan je voor!

Samen met ons team van professionals zullen wij jouw visie om zetten naar een e-commerce website op hoog niveau. Wij zullen voortdurend werken aan jouw ambities en doelen om zo het beste resultaat te behalen.

Jouw klanten kunnen online betalen met betalings methodes als ideal, paypal, creditcard, rembours en meer! Wij zijn op de hoogte van de wet en regelgeving van een online webwinkel. Mocht je willen aansluiten bij een keurmerk? Wij zorgen ervoor dat jouw webwinkel aan alle eisen voldoet!

Zodra de basis (website) is gebouwd en de designs zijn goedgekeurd, zetten we de online winkel erin! We zorgen voor de betalings methodes en alle eisen van een webwinkel. Zodra dit klaar is kun je ervoor kiezen of wij jouw producten erin zetten of dat je dit liever zelf wilt doen. Jij krijgt naar oplevering altijd een handleiding hoe je zelf jouw producten kunt beheren.